*

Jarmo Nieminen Helsingin kaupunginvaltuutettu - ei mikään tuuliviiri!

Soinilta lähtölaukaus presidentinvaaleihin

Näinhän siinä kävi, kuten aiemmin ounastelin. Oppositioista on Soinilla paremmat asetelmat presidentiksi. Pressan vaalit jytkähtivät kertaheitolla eteenpäin. Vaaliteematkin ovat jo valmiit. Tämän aamuinen tiedotustilaisuus oli erinomainen vaalikampanjan avaus. Sopivasti tunneta ja sopivasti tuskaa. Erinomainen käsikirjoitus. Komppaan Soinia - rehellisyyden tärkein mitta on olla rehellinen itselleen. Toki kyse on myös siitä, miten rehellisyyden kriteerit itselleen asettaa. Totta myös on, että nämä kriteerit tuntuvat olevan monella aika alhaalla, toisilla jopa olemattomat. Tuntuu siltä, että aivan liian monella arvot ovat järjestyksessä henkilökohtainen etu, puolueen etu ja hännän huippuna kansan etu.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Vilho Juntunen

Soini on parempi presidenttiehdokas kuin yksikään kokoomuslainen.
Toki Soiniakin parempia ehdokkaita löytyy muista puolueista.

Käyttäjän jarmonieminen kuva
Jarmo Nieminen

Kieltämättä Soinin puheet ja olemus ovat presidentillisiä. Jotenkin kuitenkin Vilho Juntunen mielipiteesi tuntuu melko yksiniittiseltä.

M-T Heikka

Onkos Soiniki "antifasisti". Urho Kaleva Kekkonenhan oli Villen mukaan "antifasisti", samaa jengiä tämän muusikon kanssa, oliko hän Bäckman vai kuka (hän esiintyi aikoinaan megafonillisessa kuvassa) ja oli kuulemma nuorempana hyväkin kamarimuusikko. Mutta sitten myöhemmin Venäjä vei. Siperia kutsui niin sanoaksemme. Eipä ole ainoa suomalainen, jolle niin on käynyt historian saatossa.

http://www.youtube.com/watch?v=-ctFr2eO_L8

Käyttäjän veikkoluomi kuva
Veikko Luomi

Jytky laukaus. Jos Sauli Niinistö ei asetu ehdolle, keitä jää? Katainen, Räsänen, Wallin, Soininvaara, O. Rehn, Arhinmäki, Jungnerko? Bäckman?

Käyttäjän jarmonieminen kuva
Jarmo Nieminen

Onhan noita vaikka kuinka paljon, kuten Paavo.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Kumpaa Paavoa tarkoitit, vaiko molempia?

Käyttäjän jarmonieminen kuva
Jarmo Nieminen

Tarkoitin Väyrystä ja kun kysyt niin miksei Arhinmäkeäkin.

Käyttäjän ryyti kuva
jarmo ryyti

Minusta Soinin ei kannata hakeutua Suomen presidentiksi sen vuoksi että varsinainen projekti jäisi silloin kesken. Soinia tarvitaan eduskunnassa enemmän. Mielellään pääministerinä seuraavien eduskuntavaalien jälkeen.

Käyttäjän jarmonieminen kuva
Jarmo Nieminen

Samaa pohdin jo vaalien alla. Nyt kun puolueen aseman vakiinnuttaminen siirtyi neljän vuoden päähän ja pressan vaalit ovat jo ensi vuonna, projekti jäisi todella kesken, mikäli Soini ei pysty nostamaan rinnalleen hyvin nopeasti Vara-Jytkyä.

Käyttäjän jarmonieminen kuva
Jarmo Nieminen

Samalla muuten mitataan esittämäni arvojen järjestys.

Käyttäjän jarmonieminen kuva
Jarmo Nieminen

Vallan halu vie mukanaan, mikäli ei halua ikuisen marttyyrin statusta.

Käyttäjän jarmonieminen kuva
Jarmo Nieminen

Siinä sitä onkin perussuomalaisilla mietittävää, mitä asettaa tavoitteeksi tai onko tavoitteet yhdistettävissä. Toki pidemmän päälle oppositiossa oleminen on yhtä turhan kanssa, ja silloin äänestäjille annettujen lupausten lunastamattomuutta, siis äänestäjien pettämistä.

Käyttäjän jaakko7 kuva
Jaakko Kontinen

Bildenbergiläisistä Kataisesta tai Rehnistä tuskin tulee presidenttiä, nettipalstat pitää sitä huolen.
Vasemmisto ei äänestä Sauli Niinistöä toisella eikä ensimmäisellä kierroksella, Suomen kansan valinta on Timo Soini , Suomen suurimman työväenpuolueen puheenjohtaja.

Käyttäjän jarmonieminen kuva
Jarmo Nieminen

Voi olla suurimman työväenpuolueen johtaja, mutta pärjääkö toisella kierroksella? On paljon heitä, jotka eivät voi äänestää Soinia.

M-T Heikka

Mie ainaki kannatan Paavo Lipposta presidentiksi!

http://www.youtube.com/watch?v=Cqi5mXcSxtQ

Nythän siihen on hyvät mahdollisuudetkin, kun hallitusratkaisun myötä saadaan sosialidemokratia uuteen kukoistukseensa.

Antti Liikkanenkin on varmaan samaa mieltä kanssani. Vilho Juntusesta en ole aivan varma, saako hänet houkuteltua Lipposen taakse. Mutta aikaahan tässä vielä on valistustoimintaan kyllin.

Käyttäjän jarmonieminen kuva
Jarmo Nieminen

Lipponen on myös vahvoilla, jos valittavana on hän tai Soini.

Käyttäjän jarmonieminen kuva
Jarmo Nieminen

"Soini sai torstain tiedotustilaisuuden myötä monen silmissä suoraselkäisen martyyrin viitan, jota hän voi päästä hyödyntämään vaikkapa ensi talven presidentinvaaleissa." Kirjoittaa Marko Junkkari, Helsingin Sanomien politiikan toimituksen esimies lehden Kotimaan Näkökulmassaan 13.5.2011.

Poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset