Puolustusvoimien vuokratuesta

Aamulehti rusikoi puolustusvoimia vuokratuesta. Etsitään salaliittoa. Toiset rakentelevat kenraalikorruptiota. Eräs toimittaja on jopa järjestänyt vinkkipalvelun petoksen selvittämiseksi. Heh-heh.

Puolustusministeriössä tehtiin päätös nykyisestä komentajalle käsketyn virka-asunnon tuesta ennen kuin 35 prosentin kattonormi tuli käyttöön. Pv:n komentajalle määrätään, missä hän asuu. Hän ei valitse kämppäänsä. Sen ja asunnon erityispiirteet  päätetään mm. turvallisuuden ja sijainnin näkökulmasta. Tietysti tällaista voidaan subventoida. Toki voidaan vyöryttää taitamattomien toimittajien kollegio tulkitsemaan asiaa. Totta on myös se, että puolustusministeriön johdolla on oikeus käyttää harkintavaltaansa päätöstensä soveltamisessa. Laitonta tässä ei ole. Mutta niin on miltä näyttää. Selittelyt eivät toimi.

jarmonieminen
Vihreät Helsinki

Matkailuyrittäjä (Aarresaaret), everstiluutnantti evp, tietokirjailija, varavaltuutettu, Kaartin Jääkärirykmentin Killan pj.
---------------------------------------------------
Jarmo Nieminen
Everstiluutnantti evp.
S. 14.10.1959
Helsinki
Jarmo on paneutunut Helsingin ympäristö- ja energiakysymyksiin sekä kaupungin kaavoittamiseen, rakentamiseen ja kunnossapitoon. Hänet tunnetaan myös Malmin lentokentän ja Santahaminan puolustajana.
Jarmo on osannut yhdistää kaupunkiasuminen, luonnon, yrittämisen ja maanpuolustuksen. Vuoden 2014 luontokirjaksi valittiin Jarmon kirjoittama ja kuvaama Aarresaaret.
Jarmo haluaa edistää yrittäjien ja maanpuolustuksen toimintaedellytyksiä sekä torjua eriarvoistumista ja syrjäytymistä maassamme. Kunnallispolitiikassa hän on osoittautunut toimeenpanijaksi ja yhteistyön rakentajaksi yli puoluerajojen. Hän ajaa hallintoon selkeitä johtamisprosesseja ilman lehmänkauppoja. Hänet tunnetaan selkokielisyydestään ja päätöksentekokyvystään.
Jarmolla on pitkältä palvelus- ja työuraltaan hankittua elämänkokemus duunarista upseeriksi, yrittäjäksi ja kunnalisvaikuttajaksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu